Diensten

Onze diensten

Dagelijkse activiteiten zoals het wassen, aankleden, eten en drinken gaan u niet meer zo makkelijk af. In dit geval kunt u gebruik maken van ons aanbod aan persoonlijke verzorging. Eventueel kan dit 7 dagen per week.

Verpleegkunde kan in verschillende vormen voorkomen. Bijvoorbeeld injecteren, katheteriseren en blaasspoelingen, wondzorg en stomazorg.

Ook onder verzorging vallen verschillende mogelijkheden zoals hulp bij uitkleding, hulp bij wassen en aankleden, hulp bij toiletgang, aantrekken van steunkousen, toezien op medicatie inname en hulp bij eten en drinken.

De verzorging en verpleging is eventueel 7 dagen per week mogelijk. Voor verdere en/of afwijkende zorgvragen is overleg altijd een mogelijkheid.

Begeleiding individueel richt zich hoofdzakelijk op alles wat te maken heeft met het structureren van de dag/week. De begeleiding is gericht op de persoonlijke thuissituatie, waarin ook (indien nodig) het gezin en leefomgeving nauw worden betrokken. Denk bijvoorbeeld aan het ordenen en organiseren van de administratie, boodschappen en het afhandelen van de post. Daarnaast begeleiden medewerkers van ConZorg BV ook bij de integratie in de maatschappij en sociale participaties bij dreigend isolement.

Heeft u door uw situatie ook wat meer moeite met de huishoudelijke klusjes? Wij willen u hier graag bij helpen.

ConZorg BV heeft contact met diverse bedrijven die voor alle hulpmiddelen kunnen zorgen. Mocht er behoefte zijn aan hulpmiddelen is dit via deze bedrijven te regelen. Als wij observeren dat deze nodig mochten zijn kunnen wij dit regelen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Bel naar +31 (0)43 851 81 53 of kom langs voor een persoonlijk gesprek