Nieuws

25-01-2018 De Keuken Barones

Vanaf hier kunt u zich laten meevoeren in de wereld van LEKKER, EERLIJK, ETEN!!!

Graag wil ik mijzelf allereerst aan u voorstellen. Ik ben Lilian Franken en ben de jongste dochter van Karel en Louise Franken uit Eys. Mijn vader was huisslager en mijn moeder hield van koken voor veel mensen. Hierdoor is mijn liefde voor voeding en lekker eten met de paplepel ingegoten. De keuze om voor slager te gaan leren lag hierdoor voor de hand. Ik ben getrouwd met Ron Bessems uit Mechelen en samen zorgen we ervoor dat onze klanten elke dag genieten van een heerlijke verse maaltijd.

Lees Meer

Door mijn passie voor het vak en diverse voedingsstudies, heb ik sinds een paar jaar een eigen bedrijf en verzorg ambachtelijke verse maaltijden met streekproducten uit ons eigen Limburgse land. Wist u dat een goede maaltijd bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven, en dat dit ook voor u is weggelegd!

Hoe gaan wij te werk?

U krijgt iedere week een menukaart, waarop u zelf kunt kiezen welk deel van de week u mee wilt eten. Als u ervoor kiest om het eerste deel van de week me te eten, ontvangt u 4 maaltijden op maandag. Als u ervoor kiest om het tweede deel van de week mee te eten ontvangt u 3 maaltijden op vrijdag. U krijgt dus per keer dat we komen 4 menu’s of 3  menu’s bezorgd. We bezorgen deze maaltijden vers verpakt in menudozen die u kunt opwarmen in de magnetron.

Bezorging:

  • We bezorgen op MAANDAG de vers ingepakte menu’s van maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
  • We bezorgen op VRIJDAG de vers ingepakte menu’s van vrijdag, zaterdag en zondag

Schroom niet om eens een keer mee te eten en u zelf ervan te overtuigen wat lekker eten met u doet.  U kunt vrijblijvend deelnemen zonder aan een abonnement vast te zitten.

Onze menu’s zijn vers en worden gekoeld bezorgt, dus GEEN diepvries maaltijden. Wij bezorgen wekelijks in de gemeente Parkstad, Gulpen-Wittem, Vaals en omstreken!!!

Bel gerust voor meer info op 06-40481020 of bekijk onze folder op De Keuken Barones. Hopelijk tot snel!

 

Vriendelijke groet,

Lilian Bessems-Franken

20-12-2017 ISO certificering!

De ISO certificering!

Met de ISO certificering in onze zak gaan wij goed het nieuwe jaar in! Ook in het nieuwe jaar gaan wij weer ernaar streven om de beste zorg mogelijk te leveren!

16-12-2017 Nieuwe ConZorg auto's!

10 NIEUWE AUTO’S!

Vanaf 16 december 2017 rijden weer 10 nieuwe auto’s door onze omgeving! De witte bedrukte ConZorg auto’s zijn nu niet meer te missen. Van Vaals tot Maastricht rijden wij rond om de beste zorg te kunnen leveren!

10-12-2017 Overname van Zorg Voor Mensen

THUISZORGORGANISATIE CONZORG NEEMT ZORG VOOR MENSEN TE MEERSSEN OVER.

Vanaf 1 januari 2018 zullen wij Zorg Voor Mensen (ZVM), gevestigd in Meerssen, overnemen. Thuiszorgorganisatie ZVM is reeds jaren actief in de  regio Maastricht, Meerssen, Bunde en omstreken. Alle medewerkers van ZVM zullen door ons worden overgenomen. Na de overname zal het personeelsbestand van ons bestaan uit circa 60 personen.

Wij verwachten met deze overname ons werkgebied te kunnen uitbreiden en onze werkzaamheden nog verder te kunnen optimaliseren.