Over Ons

Thuiszorg op maat!

ConZorg BV zorgt ervoor dat u verpleging, verzorging, begeleiding en/of huishoudelijke hulp krijgt zoals u dat wenst, persoonlijk en betrokken.

Thuiszorg nodig?

Heeft u behoefte aan gekwalificeerde, gespecialiseerde en professionele zorgverlening? Heeft u door omstandigheden tijdelijk of langdurig thuiszorg nodig?

Neem dan gerust contact met ons op, wij regelen samen met u, de juiste zorg die op uw wensen en behoeften is afgestemd. In een persoonlijk gesprek met u brengt onze zorgcoördinator al uw zorgbehoeften in beeld. Aan de hand hiervan gaan we binnen onze teams op zoek naar de zorgverleners die het beste bij u en uw zorgvraag passen. Indien nodig kunnen wij de zorg binnen 1 werkdag opstarten.

Thuiszorgorganisatie ConZorg neemt Zorg voor Mensen te Meerssen over.

Vanaf 1 januari 2018 zullen wij Zorg Voor Mensen (ZVM), gevestigd in Meerssen, overnemen. Thuiszorgorganisatie ZVM is reeds jaren actief in de  regio Maastricht, Meerssen, Bunde en omstreken. Alle medewerkers van ZVM zullen door ons worden overgenomen. Na de overname zal het personeelsbestand van ons bestaan uit circa 60 personen.

Wij verwachten met deze overname ons werkgebied te kunnen uitbreiden en onze werkzaamheden nog verder te kunnen optimaliseren.

Persoonlijk en vertrouwd

Zorg op maat!

Wij vinden het belangrijk dat u de zorg krijgt op de manier die u wenst. Hiervoor werken wij met kleine en vaste teams. Deze kleine teams zijn grotendeels geheel zelfstandig met vaste zorgverleners. U heeft dus niet te maken met veel verschillende gezichten, maar altijd met vaste mensen waarop u kunt vertrouwen en die bij u persoonlijk betrokken zijn. Ook zullen wij altijd op de met u afgesproken tijdstippen aanwezig zijn.

Afhankelijk van uw zorgbehoefte zijn onze teams nooit groter dan 3-4 personen.

Wij werken uitsluitend met ervaren en gekwalificeerde verzorgenden en verpleegkundigen die allen ruime ervaring hebben in de zorg. Deze kunnen bij u thuis alle verzorging, verpleging en huishoudelijke zorg bieden die u nodig heeft.

Naast de algemene zorgtaken zijn wij gespecialiseerd in de terminale thuiszorg en het begeleiden van cliënten met dementie.

Onze verzorgenden en verpleegkundigen zijn allen gekwalificeerd en ervaren

Persoonlijke zorgverlening

Neem contact op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek